Teknoloji

Yok Böyle Fiyata Telefon!!! Samsung M53 Artık Piyasayı Sallamaya Geldi!!!

Samsung yeni telefonunu Hindistan piyasasına çıkardı. İşte Galaxy M53 hakkında görülmesi gereken tüm detaylar ve fiyatları…

Samsung, bir süredir Hindistan’da Glaxy M53 telefonunu pazara sunmayı düşünüyordu. Şuan cihaz resmi bir şekilde piyasaya sürüldü.

Samsung Galaxy M53 Özellikleri:

Cihaz, 6GB veya 8GB RAM ve 128GB dahili depolama ile piyasaya çıkacak. Dimensity 900 SoC ile geliyor. Ekran, için özellikle etkileyici diyebiliriz. 1080 x 2408 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızı desteği bulunuyor 6,7 inç Süper AMOLED+ karşımıza bizi büyüleyerek çıkıyor.

Garip bir şekilde, parmak izi okuyucu ekranın arkasına değil, çerçevenin yanına yerleştirilmiş. OLED ekranlı bir telefonda yana koyulmuş parmak izi okuyucuya hiç alışık değiliz.

Kamera kurulumu da iyiden çok daha iyisini sunuyor. Ana kamera 108MP, f/1.8 standart 8MP, f/2.2 ultrawide birimi ve iki adet daha 2MP sensör ile donatılmış. Biri makro çekimler için, diğeri derinlik algılama için kullanılıyor. Ekrandaki delik, 32MP, f/2.2 kamera için ayrılmış.

Galaxy M53, Mavi ve Yeşil olmak üzere iki renkte üretiliyor. 6 GB’lık yapılandırma 26.499 INR’den başlıyor (345 dolar). Gerçek satışlar 29 Nisan’da başlayacak. Cihazın henüz ülkemize gelip gelmeyeceği ise belirli değil. Gelir ise çok makul bir fiyattan satılacağını tahmin ediyoruz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat