Mobil

Xiaomi’nin Yeni Akıllı Telefonu 1999 TL! Xiaomi Akıllı Telefon Sektöründe Rest Çekti!

Xiaomi'den bomba gibi bir haber geldi ve yeni akıllı telefonunun 1999 TL seviyesinde olacağını bildirdi. Bu yeni akıllı telefon ne zaman piyasaya çıkıyor? Xiaomi akıllı telefon sektöründeki rakiplerine ter attırdı! Xiaomi sen neler yapıyorsun böyle!

Xiaomi akıllı telefon sektörü arasında rakipleri ile arasını açmak adına gemileri yaktı. Xiaomi sıfır akıllı telefonda kampanya yaptı ve 1999 TL akıllı telefon satışına başladı.

Akıllı Telefon pazarında rekabet git gide kızışmakta. Türkiye’de Samsung, iPhone gibi akıllı telefonlardan alınan vergiler ile birlikte son model cep telefonları 50 ile 60 TL seviyesinde satılmakta. Akıllı telefonlara vatandaşlarımız ulaşmakta bir hayli zorluk çekmeye devam ediyor.

Xiaomi’nin Yeni Akıllı Telefonu 1999 TL!

Şu an akıllı telefon pazarında Dünya’da 3. sırada yer alan Xiaomi’nin yeni hedefi orta ve alt gelir grubuna telefon satmak oluyor. Xiaomi yeni nesil akıllı cep telefonu için fiyatını belirledi bile. Piyasaya yeni çıkartacak olduğu telefon için hedef fiyat 69 Dolar oluyor.

Xiaomi’nin yeni nesil cep telefonunda yer alan özellikler şunlar olacak; 2 gb ram, Microsd kart desteği 32gb ve 4000 mah pil ile batarya desteğine yer verecek. Xiaomi yeni nesil akıllı cep telefonunu başta olmak üzere Hindistan’da raflara sunacak. Ülkemizde satışa sunulması durumunda vergiler ile beraber cep telefonun fiyatı 1999 TL olacak gibi duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat