Mobil

Xiaomi’nin Masaüstü Bilgisayarı Mi Mini Piyasaya Bomba Gibi Geliyor! Mi Mini Nasıl Olacak?

Xiaomi telefonlarıyla ünlü marka yeni kıyılara yelken açtı. Xiaomi mi Mini Bilgisayarı resmi olarak duyuruldu bu da neyin nesi böyle!

Xiaomi, her ne kadar telefonlarıyla ön plana çıksa da pek çok farklı alanda ihtiyaçlara yönelik ürünlerle de kullanıcıları karşısına çıkıyor. Bundan iki sene önce dizüstü bilgisayar üretmesi ile Windows bilgisayarlar arasında bir seçenek eklemiş olan şirket, şimdiyse masaüstü bilgisayar dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Xiamo’nin sabit bilgisayarı Mi MİNİ!

Xiaomi Mi Mini’nin büyüklüğü nasıl?

Şirket’in yeni masaüstü bilgisayarıyla ilgili ilk konsept görüntüler paylaşıldı. Paylaşılan görselde görülmüş olduğu üzere Xiaomi’nin Mİ Mini Intel NUC serisi bilgisayarları gibi ufak boyutlarda olması bekleniyor.

Mi Mini’nin başlıca özellikleri!

Tasarım bir yana, malzeme kalitesi kısmında metal alaşım kullanılan Mi Mini, söylentilere bakılacak olursa gücünü AMD’nin RDNA3 mimarisine sahip 8 çekirdekli Ryzen 7 6800H işlemcisinden alıyor.. 16 GB RAM ve 512 GB M2 standardında SSD ile kutudan çıkacak olan bu bilgisayarın güç ihtiyacı ise 100W hızındaki şarj adaptöründen karşılanmakta.

Şirketin 11 Aralık’da düzenleyecek olduğu lansmanda Xiaomi 13 serisi, Watch S2 akıllı saati ve MIUI 14 arayüzüyle beraber tanıtılacak olan Xiaomi Mi Mini, tahminlere bakacak olursak  570 dolar civarında bir fiyatlandırmayla karşımıza çıkış sağlayacak. Bilgisayarın Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı hakkında ise net bir şey henüz bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat