Teknoloji

Xiaomi Çıldırtan İndirimler Yaptı!Deli Gibi İndirime Uğrayan Kablosuz Kulaklıklar!!!

Bu ay bazı Xiaomi kablosuz kulaklık modellerinde çok büyük indirimler yaşandı. İşte indirime giren kulaklıklar.
Satışa çıkmış olan ucuz fiyatlı teknolojik cihazlar sayesinde bilinen Xiaomi, giyilebilir teknoloji çapına da önem veriyor. Çin merkezli şirket bu anlamda hem akıllı saat çapında hemde kablosuz kulaklık çapında çalışmalarını yavaşlamadan devam ediyor. Özellikle fiyat performans konusunda en ön sırada. Bu kulaklıklar zaman zaman indirime giriyor. Bizde onları size sunduk.
İndirime Giren Xiaomi Kablosuz Kulaklıklar! Bu Fırsatı Kaçırmayın!!!
Çin bazında şirketin 125 TL’den satışa çıkan kablosuz kulaklık modeli dahi bulunuyor. Bu kulaklığın telefon konuşmalarında kullanılması zor ancak kablodan sıyrılıp iyi bir müzik keyfi yaşamayı tercih edenler alıyor. Ayrıca daha iyisini isteyenleri de unutmayan Xiaomi, bunun için aşırı kaliteli kulaklıklar da imal ediyor. Tabi ki bu kulaklıklar için ödemeniz gereken tutar ise fiyat performans ürünlerine göre bir hayli pahalı. Ama emsallerine kıyasla daha uygun olduğu da kesin bir şekilde belli.

Eğer sizde bir keyifli müzik dinlemek isteyen biri iseniz bu ay sonuna kadar kaçırmamanız gereken fiyatlardan satışa çıkacak. Lafı daha da uzatmadan gelin birlikte inceleyelim :
İndirimli Xiaomi Fiyatları
Xiaomi Redmi Airdots
Fiyat: 108,00 TL

Xiaomi Redmi Airdots Basic 2
Fiyat: 124,20 TL

Xiaomi Redmi Airdots S
Fiyat: 106,00 TL

Xiaomi Redmi Airdots S
Fiyat: 106,00 TL

Haylou GT1
Fiyat: 167,26 TL

Haylou GT1 Pro
Fiyat: 155,76 TL

Haylou GT2
Fiyat: 205,70 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat