Mobil

Xiaomi 13 Serisine Rekor Ön Sipariş Verildi! Xiaomi Dünya Rekoru Kırdı!

Xiaomi akıllı telefon camiasında büyük bir rekora imza attı! Xiaomi 13 serisine tamı tamına 400.000 ön sipariş verildi bile.

Çinli dev akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, normal şartlarda 2 Aralık tarihinde Xiaomi 13 serisinin tanıtımını yapacaktı. Fakat eski Çin liderinin hayatını kaybetmesi nedeni ile ülkedeki tüm etkinlikler ve faaliyetler kısa süreli ertelendi. Xiaomi 13 etkinliği de bu gelişmeden nasibini almış oldu. Çinli şirkete yakın kaynaklardan gelmiş olan haberlere bakılacak olursa, yeni etkinlik tarihi 8 Aralık olarak duyurulmuşken, Xiaomi’nin bu tarihte Xiaomi 13 ile Xiaomi 13 Pro modellerinden oluşmakta olan yeni serisini tanıtması garanti gibi duruyor.

Bunun yanı sıra Çinli teknoloji kullanıcıları, yeni akıllı telefon modelinin performansından son derece emin gibi gözüküyor.

Xiaomi’nin Yeni Serisi Rekora Koştu!

Ancak henüz telefonun tanıtımı bile yapılmamış olmasına rağmen, Çin’in önemli online satış platformundan biriside Xiaomi 13 ile Xiaomi 13 Pro için yaklaşık olarak 400.000 adet ön sipariş verildi. Bu serinin resmi tanıtımının ise 8 Aralık’ta yapılacak olduğu düşünüldüğünden, bu tarihe kadar söz konusu ön sipariş sayısı 500.000’e dayanacak gibi duruyor.

Xiaomi 13 serisi elbette sadece 2 telefon modelinden oluşmayacak olduğunu tekrardan hatırlatmak istiyoruz. Xiaomi, tıpkı geçmiş olduğumuz sene yapmış olduğu gibi bu sene de seriyi başta kısıtlı sayıda modelle başlatacak sonrasında ise pek çok modelle bu ismi yaşatmaya devam edeceği biliniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat