Teknoloji

WhatsApp’ta Topluluklarınızın Kontrolü Artık Parmaklarınızın Ucunda!

WhatsApp’ın Android sürümünün yeni bir özelliği test ettiği ortaya çıktı ve bu özellik, sohbet listenizdeki topluluklara erişimi daha da kolaylaştıracak. WABetaInfo tarafından yayınlanan bir rapora göre, gelecekte topluluklar, sohbet listenizin en üstünde bulunacak ve katıldığınız tüm toplulukları içerecek bir araç çubuğu getirilecek.

Bu özellik, topluluklarınızın tüm gruplarını daha iyi görüntüleme imkanı sağlayacak. Ana topluluk sekmesi seçildiğinde, tüm gruplar filtrelenecek ve bu sayede bir topluluğa ait olan tüm gruplar daha hızlı bir şekilde görüntülenebilecek. Ayrıca, topluluk simgesinin üzerinde mavi bir rozet görüneceğinden, bir topluluğa bağlı belirli bir gruptan mesaj aldığınızda, mesajları daha hızlı bir şekilde kontrol edebileceksiniz.

Bu yeni özellik henüz test aşamasında olsa da, WhatsApp’ın iOS sürümünde zaten mevcut olan bir tasarımı takip ettiği görülüyor. Toplulukların daha kolay erişilebilir olması, WhatsApp kullanıcılarının grup sohbetlerini daha etkili bir şekilde yönetmelerine olanak sağlayacak. Bu özellikle birlikte, WhatsApp kullanıcıları, sohbetler arasında daha hızlı bir şekilde geçiş yapabilecek ve topluluklarına daha kolay bir şekilde erişebilecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat