Teknoloji

Whatsapp’ta Çevrim Dışında İken Konuşma Geldi!!! Bu Güncellemeyi Bir Çok Kullanıcı Bekliyordu

WhatsApp,  şu anda en popüler iletişim uygulamalarından bir tanesi. Özellikle son beş yıl içerisinde iki milyardan çok insan aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Bu zamanlarda WhatsApp’ın bu kadar güncelleniyor olmasının sebebi ise milyarlarca kullanıcının beklentilerini karşılamaya çalışmaktır. İşte detaylar.

WhatsApp, kurulduğu zamandan bugüne kadar her zaman ünlülüğünü korumuş önemli bir yazılım. Her devrin aranılan ve sevilen sohbet uygulaması olan WhatsApp, kullanıcının çevrimiçi olmadan mesaj atabilmesine olanak tanıyan yeni güncellemeleri de bitirdi. Bugünlerde herkese WhatsApp üstünden mesaj geliyor ve bu gelen mesajları görmek için (Uzun olanlar için) WhatsApp içerisine girmek zorunda kalıyoruz. Ayrıca cevaplamak için de yapacak bir şey olmadığı için mesaja girmemiz gerekiyor. Eğer çevrimiçi olduğunuzu görmesini istemediğiniz insanın varsa son görülmeniz kapalı olsa bile çevrimiçi olduğunuz o kullanıcılara görüntülenecektir. Ama WhatsApp’ın bu yeni getirdiği güncelleme ile çevrimdışı iken dahi mesaj atma özelliği sonunda geldi. Hem IOS hem de Android için aynı anda ve aynı şekilde gönderilecek olan WhatsApp çevrimdışı mesaj özelliği şu andan itibari ile yayınlanmıştı. İşte güncelleme hakkındaki tüm ayrıntılar.

WhatsApp Çevrimdışıyken Mesaj Nasıl Atılacak?

WhatsApp çevrimdışı iken  mesaj atmak istiyorsanız gelen WhatsApp bildirimine iki saniye kadar basılı tutun ve Yanıtla tuşuna basın. Bu sayede siz çevrimdışı olsanız bile mesajınız karşı tarafa rahatlıkla gidecek. Siz de WhatsApp’a girmek zorunda kalmayacaksınız. Milyonlarca kullanıcı bu güncellemeden bir haber, mecburen WhatsApp’a girerek son görülme tarihini değiştirmek zorunda kalıyor. Ancak bu devasa güncellemeden sonra kimsenin WhatsApp’a girmesine gerek yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat