MobilTeknoloji

WhatsApp Uygulamasında Artık Ekran Görüntüsü Alınamayacak! WhatsApp’dan Devrim Yaratan Güncelleme!

WhatsApp mesajlaşma aracı artık ekran görüntüsü alınamayacak bir güncelleme getirmeye hazırlanıyor ve herkesi şok etmeye devam ediyor.

Global’de en çok kullanılmakta olan mesajlaşma aracı WhatsApp, yeni güncellemesiyle beraber ekran görüntüsü almayı sonlandırıyor. Bu platform, tek gönderimlik mesaj özelliği getirmeye hazırlanıyor.

WhatsApp yeni güncellemesiyle beraber bazı mesajların ekran görüntüsü alınmasına izin tanımayacak.

Güvenilir kaynağa göre; WhatsApp ekran görüntüsü almayı sonlandırmaya giden bir özelliği test etmeye başladı bile. Kısa süre önce duyurulmuş olan özellik platformun beta sürümündeki kullanıcılara erişimine açık şekilde yer veriyor.

WhatsApp yeni özelliğiyle sadece bir kez okunabilecek mesaj özelliği getiriyor. Bu mesajların ekran görüntüsünü almak mümkün olmayacak. Paylaşılmış ekran görüntüsüne bakacak olursak “Bir kez görüntüle” seçeneğiyle gönderilen mesajlar için bir uyarı metni gibi olacak. Platform, mesajı göndermeden önce size, “Şu an tek sefer görüntülemelik mesaj gönderiyorsunuz” uyarısını verecektir.

Ayrıca metin tarafında bu mesajın ekran görüntüsünü alamayacak olduğunuzuda dile getiriyor.

Bütün bunların yanı sıra hiçbir üçüncü uygulama veya yazılım da bu mesajların ekran görüntüsünü alamayacak. Henüz test aşamasında olan bu özellik iddialara bakılacak olursa önümüzde ki günlerde tüm kullanıcılara sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat