Teknoloji

WhatsApp Ücretli Hale Geliyor! WhatsApp Yeni Abonelik Özelliği Detayları…

WhatsApp`ın yeni gelecek olan özelliği ile pek çok iddialar söz konusu oldu. WhatsApp`ın yeni abonelik özelliği bizlere ne katmaya geliyor? WhatsApp Ücretli mi oluyor? sorularının hepsini sizler ile cevapladık.

WhatsApp yeni özellikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Ancak bugün WhatsApp`dan beklenmedik bir özellik iddialar şeklinde geldi. “WhatsApp ücretli mi oluyor?”, “WhatsApp paralı mı olacak?” şeklinde sorular ile alevlenmiş tartışmaların önünü bir türlü kestiremiyoruz.  Yapılmış yeni bir keşifle zaman zaman alevlenmiş zaman zaman ise sönmüş tartışmaların alevini tekrar yaktı.

WHATSAPP Neden Paralı Oluyor?

WABetaInfo`nun keşfine bakacak olursak; WhatsApp işletme hesaplarında ek özellikler sunmak adına isteğe bağlı yeni bir abonelik planı üstünde hazırlıklara başladı. Ancak WhatsApp`ın getirecek olduğu abonelik planları bizlere ne katacak?

WhatsApp uygulamasının toplu cihaz özelliği normal şekilde 4 cihaza kadar bağlantı kurulmasına izin vermekteydi. Fakat yeni abonelik planına abone olur iseniz 10 cihaza kadar bağlantı kurabileceğiniz söylenmekte. Bunun planın ilk özelliklerinden sadece biri olduğunu söyleyelim.

Keşif yapmakta olan WABetaInfo, “WhatsApp bir abonelik planı üstünden çalışıyor olsa da abonelik planı gerçeğe dönüşürse WhatsApp`ı kullanmak için ödeme yapmanıza gerek kalmayacak”. sözlerini dile getiriyor. Yani aktarılmış olduğu kadarı ile uygulama her zaman olduğu gibi ücretsiz kullanılabiliyor. Abonelik planıysa tamamen isteğe bağlı olarak Twitter`ın abonelik hizmeti Twitter Blue gibi ek özelliklerle kullanıcılara sunuluyor. Fakat standar WhatsApp hesaplarında kullanılamayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat