Otomobil

Volkswagen Passat Türkiye’de Üretimine Son Verdi! Passat’ın Yerini Dolduracak O Araba!

Volkswagen, Passat'dan üzücü haber geldi! Volkswagen Passat Türkiye piyasasından kaldırıldı. Volkswagen Passat yerine geçecek olan araba hangisi?

Dünyanın önde gelmiş otomobillerinden biri olan Ford, 2009 ile 2020 senesi aralarında en çok satış yaptığı ve 46 senedir ürettiği model olan Fiesta’nın elektrikli versiyonun üretilmeyecek olduğu haberini vermesi ile otomotiv dünyasında gündeme bomba gibi geldi. Bir kötü haber Alman otomotiv devi Volkswagen’den geliyor. Volkswagen, Passat’ın sedan modelini Türkiye pazarından kaldırıyor. Markanın listesinde sadece station paketlerin satışta olduğu ön görülüyor.

Otomotiv dünyası Ford’dan gelmiş olan haberle sarsılmış ve şirket 46 sene içinde 4,8 milyon adet satmış olduğu ve 11 sene boyunca markanın en çok satan otomobili olan Fiesta’nın üretimini tamamen durduracak olduğunu duyurdu.

PASSAT SEDAN LİSTEDEN KALDIRILDI!

Bir kötü haber ise Alman devi Volkswagen’den geliyor. Volkswagen, Passat’ın sedan modelini Türkiye pazarından kaldırılıyor. Ülkemizde de oldukça iyi satış rakamına sahip olan Passat’ın sedan modeli liseteden çıkarılmışken, iki adet station paket satışı devam etmekte.

İŞTE PASSAT SEDAN’IN YERİNİ DOLDURACAK MODELLER!

Passat sedanın Avrupa’daki üretimini ile satışını sona erdirmiş olan Volkswagen’in Emden fabrikasında Passat’tan boşalan yerini elektrikli crossover ID4 ile elektrikli sedan Aero ile doldurmayı planladığı ön görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat