Mobil

Vivo X80 Çok Yakında Türkiye`de Piyasaya Giriş Yapıyor! Vivo X80 Çıkış Tarihi Netlik Kazandı!

Vivo X80 serisi telefonlar için resmi bir tarih verildi. Vivo X80 serisi özellikleri ve fiyatı herkesin dilediği gibi oldu.

Vivo X80 serisi telefonların ne zaman tanıtılacak olduğu henüz bilinmiyorken, Vivo resmi bir duyuru ile artık net bir tarih duyurdu. Şirket, Weibo hesabı üstünden duyuru yaptı.

VIVO 25 HAZİRAN`DA Satışa Sunuluyor!

Teknoloji devi şirket, büyük olasılık ile Vivo X80 Pro+ tasarımını göstermekte olan teaser paylaştı. Bunun yanında şirket, sonraki amiral gemilerinin ise 25 Nisan tarihinde geleceğini duyurdu.

Teaser`daki telefonun Vivo X80 Pro+ olduğunu kabul edecek olursak, telefonda dört kamera olacağını ve bu kameralarından birinin periskop kamera olarak görev yapacak olduğunu söyleyebiliriz. Arka kamera tasarımı da halefine göre çok farklı görünüyor.

TELEFONUN ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

İddialara bakacak olursak, Vivo X80 Pro+ gücünü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alıyor. Fakat Vivo X80 serisinin tanıtım tarihi ve yayınlanan teaser`daki detaylar dışında kalmış olanlar henüz iddia aşamasında yer alıyor. Tüm bunların doğru olup olmadığını 25 Nisan tarihinde öğreneceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat