Ekonomi

Tüp Fiyatlarına 112 TL Zam!!! Tüp Fiyatları Aldı Başını Gitti!!!

2022 senesinin zam en çok zam alan şeylerin arasına adını yazdıran bir diğer ürün ise tüp. Gelen zam yüzde yüz elliyi aşarak adeta patladı. Küçük piknik tüpü fiyatı ve mutfak tüpü fiyatı rekor seviyeye geldi!

Gelen zamlar ve artan enflasyon rakamları ile halkın geçim derdi her gün zorlaşmaya devam ederken cep eriten bir zam açıklaması da tüp fiyatları için düzenlendi. 2022 senesinin zam rekoru kıran ürünleri arasında yer bulan tüp fiyatları enerji krizi sebebiyle katlanarak artmaya devam ederken doğalgaza gelen zamların arkasından gözler tüp fiyatlarına çevrilmişti.

En başta doğalgaz fiyatları, ardından LPG otogaz fiyatlarına zam kararı alınmış son olarak ise beklenildiği, üzere tüp fiyatlarına zam geldiği söylenmişti. Gelen artışların ardından tüp fiyatlarına gelen zam yıllık bazda yüzde 150‘yi aşarak adeta problem çıkarttı. Halk bir yandan yükselen elektrik fiyatları bir yandan da tüp fiyatları nedeniyle mutfakta yeni çözüm yolları aramaya başlarken yeni zamlarla beraber büyük mutfak tüpü fiyatı 300 lirayı geçti.

TÜP FİYATLARI UÇTU, BÜYÜK MUFTAK TÜP SATIŞ FİYATI 300 LİRAYI GEÇTİ

Söylenen son zam kararının arkasından ne yazık ki mutfak tüpü fiyatı 300 lirayı aştı. Böylelikle 2021 senesini 212,50 liradan sonlanan mutfak tüpü fiyatı sadece 4 aylık dönemde 105 liralık zam görmüş oldu.

AYGAZ TÜP FİYATLARI NİSAN 2022!

Enerji krizinden dolayı dalgalanma tüp fiyatlarına zam olarak yansımaya devam ederken gelen artışların ardından 2021 senesinin son ayında 212,50 liradan satılan Aygaz mutfak tüpü satış fiyatı 300 TL’yi aştı.

Aygaz mutfak tüpü 12 kg tüp fiyatı 318 TL olarak satılıyor. İllere göre fiyatlar değişkenlik gösterirken Aygaz küçük tüp fiyatı ise 69 TL olarak söylenirken küçük tüp depozito fiyatı ücreti ise 100 TL olarak uygulanıyor.

MOGAZ TÜP FİYATLARI: BÜYÜK TÜP KAÇ TL?

Tüp almak için Mogaz markasının üretilen tüpleri tercih eden kişiler Ankara’da büyük tüp fiyatı olarak 312 TL ödeme yapacaklar.

İPRAGAZ 12 KG MUTFAK TÜPÜ FİYATI VE KÜÇÜK PİKNİK TÜP FİYATLARI NE KADAR?

Tüp fiyatları hızla yükselmeye devam ederken yaşanan artışların fiyatına yansıtan İpragaz’da 12 KG şişman tüp fiyatı ve uzun mutfak tüpü fiyatı 310 TL, piknik tüpü ise 60,50 TL oldu.

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat