Otomobil

TOGG’un Muhteşem Görünümünü Keşfetmek İçin Hazır Olun!

TOGG, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Özcan’a çıktı ve aracı tanıdığı, tanımadığı herkese verdi. Ancak kısa bir süre içinde aracın üzerinde çok sayıda çizik oluştu. Abdullatif Özcan, aracını Gebze’de bulunan Auto Ceramic Center’a götürerek güneş ışınları, çizikler ve diğer dış etkenlere karşı koruma yaptırmak istedi. Bu işlem sırasında aracın bazı parçaları söküldü ve çalışanlar Türkiye’deki ilk servis kaydını oluşturdu. TOGG’a PPF işlemi gerçekleştirildi ve araç çok daha güzel bir görünüme kavuştu.

Gemlik’teki TOGG fabrikasında üretilen araçlar, Türkiye’de büyük bir ilgi görüyor. TOGG, birçok insan tarafından benimsendi ve her gördüğü yerde sarılıyor ve öpülüyor. Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Özcan da aracını çok sevdi ve tanıdığı ya da tanımadığı herkese göstermek istedi. Ancak bu nedenle araç üzerinde çizikler oluştu.

Bu sorunu çözmek için Abdullatif Özcan, aracını Gebze’de bulunan Auto Ceramic Center’a götürdü. Burada çalışanlar, aracın üzerindeki çizikleri gidermek ve aracı güneş ışınları, çizikler ve diğer dış etkenlere karşı korumak için PPF işlemi uyguladı. Bu işlem sırasında aracın bazı parçaları söküldü ve çalışanlar Türkiye’deki ilk servis kaydını oluşturdu.

Aracın koruma işlemi yapıldığı merkezde bulunan vatandaşlar, aracın yeni halini görmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Bazı vatandaşlar fotoğraf çekmek için çalışanlara zor anlar yaşattı. Ancak sonuçta, araç çok daha güzel bir görünüme kavuştu ve Darıca Belediye Başkan Yardımcısı da şaşkınlığını gizleyemedi.

Boya koruma işleminin yapıldığı merkezin yetkilisi Ramazan Çelik, TOGG aracının elektronik olması nedeniyle sökülen parçalarda sıkıntı çıkabileceğini düşündüklerini ancak Türkiye’deki ilk servis kaydı formunu oluşturarak işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. PPF boya koruma teknolojisi en gelişmiş haliyle uygulandı ve aracın yüzeyinde bir kalkan oluştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat