TeknolojiEkonomi

PlayStation Plus Türkiye Fiyatları Güncellendi! İşte Yeni Güncel Fiyatlar…

PlayStation Plus ile PlayStation Now hizmetlerini birleştirmiş olan PlayStation Plus güncel Türkiye fiyatları ile gündeme bomba gibi geldi. Yeni abonelik sistemi nasıl oldu?

Türkiye’de özellik ile konsol oyunlarının 999 TL seviyelerini görmüş olduğu hatta aşmış olduğu dönemlerde pek çok oyuncu, konsol aldıktan sonraki süreçte düşünerek satın alma işleminden vazgeçiyorlar. Fakat son senelerde abonelik sisteminin hızla yayılmış olduğu oyun dünyasında, GeForce Now gibi pek çok bulut oyun servislerin yanı sıra konsol üreticileri içeriğin aydan aya değişmiş olduğu kendi abonelik hizmetlerini oyunculara sunuyor. Bu kapsam alanında PS Plus güncellendi ve üç farklı abonelik planı sunmuş yeni sistemin Ülkemiz fiyatı netlik kazandı.

PlayStation Plus ile PlayStation Now hizmetlerini bir araya toplayarak, tekrardan PlayStation Plus adı ile tek çatı altında birleştiren Sony, Game Pass rakibi bir hizmeti kullanıcılara sundu. Yenilenmiş PS Plus’ın ülkemizde kullanıma sunulacak olduğu tarihte netlik kazandı. Avrupa ile aynı zamanda 22 Haziran’da aktiflik sağlayacak.

Aralarında en uygun paket olan PlayStation Plus Essential aydan aya iki adet ücretsiz oyun, özel indirimler ile kaydedilmiş oyunlar için bulut depolama ve çok oyunculu modları gibi avantajlarıyla bugüne kadarki PS Plus abonelikleriyle nerede ise aynı. Bu paket için aylık 40 TL yıllık ise 240 TL ödemeniz gerekmekte.

  • PS Plus Essential: 40 TL / 1 ay – 100 TL / 3 ay – 240 TL / 12 ay
  • PS Plus Extra: 60 TL / 1 ay – 165 TL / 3 ay – 400 TL / 12 ay
  • PS Plus Deluxe: 70 TL / 1 ay, 190 TL / 3 ay, 460 TL / 12 ayY

PlayStation Plus Extra paketi, Essential’da yer alan bütün özelliklerin yanı sıra , 400’e yakın yapımın yer almış olduğu oyun kataloğuna erişim şansı veriliyor. Bu sayede aylık 60 TL yıllık ise 400 TL vererek PlayStation 4 ile 5 için geliştirilmiş yüzlerce oyuna erişim sağlayabilmektesiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat