Ekonomi

ÖTV’siz Araç Sahibi Olmanın Yolu: HYUNDAI i10 ÖTV Muafiyetli Fiyatları ve Fırsatları!

ÖTV muafiyeti, devlet tarafından bazı vatandaşlara sağlanan bir imkan olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle engelli vatandaşlara sunulan bu fırsat, sıfır araç alımında ÖTV ödemeden araç sahibi olma hakkı tanıyor. İşte, ÖTV’si kaldırılan sıfır model araba ve HYUNDAI i10 ÖTV muafiyetli fiyat listesi.

ÖTV’SİZ ARAÇ ALMA ŞARTLARI

Devlet tarafından belirlenen kriterler, ÖTV’siz araç almak isteyen vatandaşların dikkat etmesi gereken önemli noktalardan biridir. Özellikle engelli vatandaşlar, ÖTV muafiyetinden faydalanabilmek için engelli olma şartını yerine getirmelidirler. Engelli Sağlık Kurulu raporunda belirtilen engel oranı yüzde 90 ve üzeri olan bireyler, ÖTV’siz araç alımında faydalanabilirler.

YENİ HYUNDAİ i10 ÖTV MUAFİYETLİ FİYAT LİSTESİ

HYUNDAİ i10, ÖTV muafiyetinden faydalanabilen sıfır model araçlar arasında yer alıyor. 1 milyon 4 bin TL’ye kadar artırılan ÖTV muafiyet sınırı, HYUNDAİ i10’un da ÖTV muafiyetli fiyat listesine dahil olmasını sağlıyor. İşte, HYUNDAİ i10 ÖTV muafiyetli fiyat listesi:

  • Hyundai i10 1.0 MPI Benzinli 67 Beygir Jump Manuel 278.051 TL
  • Hyundai i10 1.0 MPI Benzinli 67 Beygir Jump Otomatik 286.331 TL
  • Hyundai i10 1.2 MPI Benzinli 84 Beygir Style Otomatik 291.641 TL
  • Hyundai i10 1.2 MPI Benzinli 84 Beygir Elite Çift Renk Otomatik 305.990 TL

ÖTV muafiyeti sayesinde, sıfır model HYUNDAİ i10’u ÖTV ödemeden satın alabilirsiniz. Ayrıca, ÖTV muafiyet sınırı yükseltildiği için daha yüksek fiyatlı araçlarda da ÖTV indirimi yapılması söz konusu olabilir.

ÖTV’SİZ ARAÇ ALMA FIRSATI

ÖTV’siz araç alımı, özellikle sıfır model araç almayı planlayan vatandaşlar için büyük bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Devlet tarafından belirlenen kriterleri yerine getiren vatandaşlar, ÖTV muafiyetinden faydalanarak araçlarını daha uygun fiyata satın alabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat