TeknolojiMobil

Oppo A98 5G: Sınıfının En İyisi Kamera ve Şarj Hızıyla, Rakiplerini Geride Bırakıyor!

Oppo, akıllı telefon sektöründeki varlığını güçlendirmek için yeni bir model olan A98 5G'yi tanıtmaya hazırlanıyor.

Oppo A98 5G, Oppo’nun yeni amiral gemisi modeli olarak pazara sunacağı bir akıllı telefondur. Yakın zamanda tanıtım posteri yayınlanan Oppo A98 5G, yüksek performanslı özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Qualcomm Snapdragon 695 5G işlemci, 120 Hz yenileme hızı ve 5.000 mAh batarya kapasitesi ile donatılan Oppo A98 5G, yüksek performans ve uzun süreli kullanım sunuyor.

Oppo A98 5G, 6.72 inç boyutunda ve FHD+ çözünürlüğünde LCD bir ekrana sahip. 120 Hz yenileme hızı ile desteklenen bu ekranda özçekim kamerası için Infinity-O çentik bulunuyor. Cihaz, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 695 5G işlemcisinden güç alıyor. Bununla beraber telefonda 8 GB‘ı sanal olmak üzere toplamda 16 GB RAM bulunuyor. Ayrıca 256 GB dahili depolama mevcut.

Akıllı telefonun arka kasasında üç tane kamera yer alıyor. Bunlar sırasıyla 64 Megapiksel ana kamera, 2 Megapiksel makro lens ve 2 Megapiksel derinlik sensörü şeklinde. Ana kamera, 40x yakınlaştırma yapabiliyor. Öte yandan telefonun ön tarafında ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde bir özçekim kamerası bulunuyor. Bu kameralar sayesinde kullanıcılar yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çekebilirler.

Oppo A98 5G, 67 W SuperVOOC hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh kapasitesinde bir bataryaya sahip. Bu bataryanın iki kat daha uzun süreli kullanım sunduğu belirtiliyor. Buna ek olarak telefonun kutudan Android 13 tabanlı ColorOS işletim sistemi ile çıktığı bilgisi yer alıyor.

8,2 mm kalınlık ve 192 gram ağırlığında olan model, mavi ve siyah renk seçeneklerine sahip. Son olarak telefonun arka kasasında, yüzeyde ekstra bir parlaklık oluşturan ve parmak izi bırakılmasını engelleyen Oppo Glow cam bulunuyor.

Oppo A98 5G’nin fiyatı henüz açıklanmadı ancak bütçe dostu bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Oppo, A98 5G ile pazar payını artırmayı hedefliyor ve şimdiden merak uyandırmayı başarıyor. Kullanıcılar yüksek performanslı bir akıllı telefon istiyorlarsa Oppo A98 5G’yi göz önünde bulundurabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat