Ekonomi

O Markette 5 LT Teneke Ayçiçek Yağı Sadece 74,90 TL! Fiyatı Gören Duyan 4, 5 Tane Birden Alıyor

Bizim Market'te şimdi ayçiçek yağı ve Bingo toz deterjanında muhteşem indirimler var! Sadece 174,90 TL'ye 5 litrelik ayçiçek yağı ve 219,95 TL'ye 9 kg Bingo deterjanıyla ekonomik alışverişin keyfini yaşayın. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Hemen alışverişe başlayın!

2023 yılına girişle birlikte, zincir marketlerin indirim kampanyaları büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Özellikle Bizim Market’in ayçiçek yağı fiyatlarında gerçekleştirdiği indirim, dikkat çekiyor. Yüksek enflasyonun uzun süre devam etmesi, vatandaşların uygun fiyatlı ürün bulma konusunda zorlanmasına neden olmuştu. Ancak uygun fiyatlı kaliteli ayçiçek yağı arayanlar için çözüm, şimdi Bizim Market’te bulunuyor. İşte ayçiçek yağı indirimi ile ilgili detaylar…

Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Beklenen İndirim Gerçekleşti

2023 yılıyla birlikte artan fiyatlar, vatandaşların bütçelerine olumsuz bir şekilde yansıyor. Geçtiğimiz yıllarda 800 TL’ye aylık alışverişini tamamlayan birçok vatandaş, 2023 yılında aynı alışverişi 1000 TL’nin altında gerçekleştiremez hale geldi. Ancak zincir marketlerin düzenlediği kampanyalar, vatandaşlar için umut ışığı olmaya devam ediyor. Ayçiçek yağı stoklarını yenilemek isteyenler, avantajlı fiyatlarla Bizim Toptan Marketler’de aradıklarını buluyorlar. Bizim yağ markalarında bulunan 5 litrelik pet şişeler sadece 174,90 TL’ye satışa sunuluyor. 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile 5 litrelik ayçiçek yağı stoklarınızı uygun fiyatlarla doldurabilirsiniz.

Bingo Toz Deterjanında Kaçırılmayacak İndirim Fırsatı

Ayçiçek yağı kampanyasıyla birlikte, 9 kilogramlık Bingo toz deterjan da fiyatında indirime gitti. Sadece 219,95 TL’ye satışa sunulan bu ürünü kaçırmayın. İndirim kampanyalarını yakından takip ederek ekonomik alışverişin keyfini çıkarabilir, ev ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz.

Bizim Market sizin için kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Ayçiçek yağı ve Bingo toz deterjanı gibi ürünlerdeki indirimlerle bütçenizi koruyun ve keyifli alışverişin tadını çıkarın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat