TeknolojiMobil

iPhone’a Hiç Bu Kadar Basit Şarkı İndirmediniz!!!

iPhone'a Nasıl Müzik İndirilir? Kısa anlatım:

iPhone’a Nasıl Müzik İndirilir? Kısa anlatım:
iPhone telefonlarda şarkı indirmek Android’e sahip olan cihazlara göre biraz daha zor olabilir, ama sonuçta zor değil. iPhone’a şarkı indirmeye başlamadan önce bilgisayarınızda iTunes’in son sürümünün yüklü olduğundan emin olun. ( Eğer iTunes yüklü değilse iTunes yüklemeniz gerekiyor.

DİKKAT ! Eğer eskiden iPhone’a bu şekilde şarkı yüklediyseniz bu işlem sırasında eski şarkılerıniz kaybolur ve yerine en son yükledikleriniz gelir.

iPhone’a şarkı Nasıl Yüklenir ?
Bilgisayarınızda iTunes’i kurun ve ardından iPhone’u şarj kablosu ile bilgisayarınıza takın. iTunes’da iPhone telefonunuz tanınacaktır. Eğer aşağıdaki gibi iTunes’da cihazınız görünüyorsa bu aşama tamam demektir. Bu ekranda iPhone düğmesine basın ve açılan pencereden şarkılari ve videoları elle yönet seçeneğini işaretleyin.
iTunes Müzikleri Elle Yüklemek Bu işlemin hemen ardından “Uygula” butonuna tıklayın. Sol menüde bulunan “Aygıtlar” sekmesinden şarkılar yazan yere tıklayın. iPhone’unuz da bulunan şarkı dosyaları açılacak. Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek işlem iPhone’a indirmek istediğiniz şarkılari sürükleyerek iTunes üzerine bırakmanız. İstediğiniz şarkıları seçip attıktan sonra en son olarak “Eşzamanla” butona basıyoruz ve tüm şarkılar iPhone’a atılmış oluyor.

Aşağıdaki hatayı alırsanız, muhtemelen bu MP3 dosyası, düzgün indirilmemiştir. Benim youtube’dan mp3 ‘e çevirdiklerimde bu tarz sorunlar oldu. Sağlam MP3 dosyalarımda böyle sorun olmadı.
DİKKAT ! Eğer daha önce iPhone’a bu şekilde şarkı yüklediyseniz bu eşzamanlama işlemi sırasında eski şarkıleriniz silinir ve yerine en son yükledikleriniz gelir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat