MobilTeknoloji

iPhone 15 Ultra İçin Çıkış Tarihi Resmi Olarak Duyuruldu! iPhone 15 Ultra Fiyatı Ne Kadar?

iPhone 15 için büyük sızıntılar ortaya çıktı. iPhone 15 Ultra fiyatı ne kadar olacak? iPhone 15 Ultra ne zaman çıkıyor? iPhone 15 Ultra özellikleri neler?

Apple, akıllı telefonlarında ki yelpazesinde en pahalı iPhone’u 2023 senesinde piyasaya sunacak gibi gözüküyor. Sızıntı konusunda artık uzman olan LeaksApplePro, Cupertinolu şirketin önümüzdeki sene çıkaracak olduğu amiral gemisi telefonun fiyatını resmen duyurdu.

LeaksApplePro’ya bakacak olursak yeni serinin en üst modeli olması beklenmekte olan iPhone 15 Ultra, 1.199 ve 1.299 dolar fiyatından başlayarak raflarda yerini alacak. Böylelik ile cihaz mevcut iPhone 14 Pro Max’ten 100 veya 200 dolar bazında daha yüksek bir fiyatta piyasaya sunulacak.

Fiyatı neden bu kadar fazla?

LeaksApplePro, iPhone 15 Ultra’nın serideki beşinci model mi olacak olduğunu yoksa iPhone 15 Pro Max’in yerini mi alacak olduğu henüz belli değil. Bu telefonun rekor fiyatı ise üst düzey özellikler, titanyum çerçeve ve çift selfie kamerası içermesinden ötürü olacak.

Bunun yanı sıra 1 TB depolama kapasitesi barındıran en pahalı iPhone 14 Pro Max’in ABD’de 1.599 dolara satılmış olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Bundan ötürü, iPhone 15 Ultra’nın en yüksek konfigürasyonun fiyatı 1.799 dolaru bulabilir. LeaksApplePro daha önce iPhone 15 Ultra’nın 2023 senesinde tanıtılacağı ve A17 Bionic çip ile donatılacak olduğunu dile getirmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat