Mobil

iPhone 14 Çıkış Tarihi Netlik Kazandı! iPhone`larda Çığır Açan Model!

Apple`ın yeni serisi iPhone 14 beklentilerin çok üstünde yakında piyasaya giriş yapıyor. Bu özellikler bu tasarım ağızları açık bıraktı.

pple bu sene iPhone 14 serisi cihazları piyasaya sokacak. Çinli teknoloji sitesi Weibo`da yayınlanmış görseller bu yeni seriye ilk adımını attı. Konu görsellerin, gerçek iPhone 14 serisinden ziyada üçüncü taraf aksesuarlar için yapılmış olduğu iddiaları ortada dönüyor.

Geçmiş olduğumuz sene iPhone 13 serisini piyasaya süren teknoloji devi tasarımda farklı şeyler yapmamasıyla büyük eleştiri almıştı. Bu neden ile iPhone 14 için beklentiler daha çok arttı. Şimdi yayınlanmış görüntüler de yeni serini nasıl gözüktüğüne dair bir bakış sunuyor.

Apple`ın iPhone 14 serisi altında dört cihaz piyasaya sunulacak. Bunlar 6.1 inçlik modeller iPhone 14 ile iPhone 14 Pro ve diğer ikisi 6.7 inçlik bir iPhone 14 max ve iPhone 14 Pro Max olarak karşımıza çıkıyor. Sızdırılmış görsellerle cihazların sadece arka tasarımına bakış sunduğundan dolayı detaylı bir şey henüz söylemek erken. Fakat lansman tarihi yaklaşıyorken daha fazla görsel ve teknik detaylar ortaya çıkacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat