Otomobil

Hyundai’de Yapılan İndirim Rafları Kurutacak!!! Tutulan Hyundai Modeli Artık 300 Bin TL!!!

Hyundai'de Yapılan İndirim Araba piyasasında Aralık ayı sona ermeden çok büyük indirimler uygulanıyor. 300 bin tl ye yok böyle otomobil. Hyundai kafayı yedi.

Hyundai’de Yapılan indirim Araba piyasasında Aralık ayı sona ermeden çok büyük indirimler uygulanıyor. 300 bin tl ye yok böyle otomobil. Hyundai kafayı yedi. ÖTV vergi rejimi kapsamında en son otomobil fiyat listeleri aralık ayı bitmeden görünmeye devam ediyor. Otomotiv dünyasının en önemli markalarından biri olan Hyundai, herkesin yüzünü güldürecek bir fiyat listesi sundu. .

Bu Arabada Yok Yok !!!

Bu arabalardan biri de Hyundai i10. Özellikle bayanlar tarafından tercih edilen bu araç, şehir trafiğinde oldukça konforlu ve kolay bir sürüş deneyimi sunuyor. Hyundai i10 bu konuda da oldukça avantajlı, İstanbul gibi park yeri kısıtlı şehirlerde küçük meydanlara bile rahatlıkla sığabiliyor. Minimalist tasarımı sayesinde araç ergonomiktir. Ülkemizde talep oldukça fazladır. Hyundai i10, temel konfigürasyon da bir manuel şanzımana sahiptir. ÖTV düzenlemesinden sonra 300.566 TL’ye düşen aracın fiyatı şu an oldukça ucuz. Anmadan gitmeyelim.
Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizler için hazırladığım Hyundai i10 modelinin güncel fiyat listesine bir göz atalım.

İşte güncel Hyundai i10 Aralık fiyat listesi…

1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel
Fiyatı: 300.566 TL

1.0 MPI 67 PS Jump Benzin AMT
Fiyatı: 329.298 TL

1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMT
Fiyatı: 339.887 TL

1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin AMT
Fiyatı: 355.328 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat