Donanım

Huawei FreeBuds 5: İşte Karşınızda Yeni Nesil Kablosuz Kulaklık!

Huawei FreeBuds 5, Türkiye’de ön siparişte! Bas turbo teknolojisi, yapay zeka destekli aktif gürültü engelleme, 30 saat kullanım süresi ve silikonsuz tasarımı ile dikkat çekiyor.

Huawei, yeni tam kablosuz kulaklık modeli Huawei FreeBuds 5’i Türkiye’de satışa çıkardı. Huawei Online Mağaza’da 2.999 TL fiyat etiketiyle satın alınabilen bu kulaklık, ön sipariş dönemine özel olarak sepette 300 TL indirim yapılıyor ve belirli modellerde geçerli 300 TL indirim kuponu veriliyor.

FreeBuds 5,

Silikonsuz tasarımıyla kulak hatlarına uyum sağlamak için kıvrımlara sahip. Kulak üzerindeki basıncın eşit dağılması amaçlanarak kullanıcıların rahat bir deneyim yaşaması hedeflenmiş. Bu kulaklıkların görünümü, diğer kulaklıklardan farklı bir tasarıma sahip.

Kulaklık, bas turbo teknolojisi ile donatılmış ultra mıknatıslı dinamik bir sürücüyle geliyor. Bu sürücü 16 Hz’e kadar düşen bas tonları üretiyor. Frekans tepkisi, çift devreli mıknatıslar sayesinde %50 daha yüksek. L2HC ve LDAC kodeklerini destekleyen FreeBuds 5, üst düzey bir ses kalitesi sunuyor.

Yok Böyle Bir Teknoloji!

Üç mikrofon ve yapay zeka teknolojisiyle birlikte aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği sunan FreeBuds 5, aramalar sırasında mikrofondaki gürültüyü engellemek için derin nötr ağ (DNN) algoritması kullanıyor. Bu özellik sayesinde net bir mikrofon deneyimi yaşanması hedefleniyor.

Kulaklıklar, tam şarjla 30 saat kullanım sunarken, 5 dakikalık hızlı şarj ile 2 saat dinleme sunan özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu özellik sayesinde kulaklıkların şarjı hızlı bir şekilde tamamlanarak, uzun bir kullanım süresi elde edilebiliyor.

Huawei FreeBuds 5, üst düzey özellikleri ve silikonsuz tasarımıyla kulaklık dünyasında öne çıkan bir ürün olarak görülüyor. Kulaklık, yüksek kaliteli ses performansı, aktif gürültü engelleme özelliği, uzun kullanım süresi ve hızlı şarj gibi özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat