MobilTeknoloji

Google Android Cihazlara Ücretsiz VPN Getirdi! Android Sahipleri Artık Daha Rahat!

Google Android 13 Quarterly Platform Release 1 güncellemesiyle beraber Google One VPN artık Pixel 7 ile Pixel 7 Pro da ek ücret uygulanmayacak.

Google üzerinden Ekim ayı içinde Pixel 7 ile Pixel 7 Pro tanıtılmıştı. Kasım ayına gelmiş olduğumuzdaysa yeni telefon modellerindeki bazı hatalar için ufak bir yama yayımlandı. Google şimdiyse yeni Pixel modelleri için çok daha büyük bir yamayı bizlere duyurdu.

Google Pixel telefonlara ücretsiz VPN desteği sunuyor

Android 13 Quarterly Platform Release 1 adı ile bilinen yeni güncellemede pek çok hata düzeltilmesi, güvenlik yaması ve bir kaç tane yeni özellik içermekte olan kapsamlı yama olarak karşımıza çıkmakta. Bu yeni yamada en çok dikkat çeken özellikse ücretsiz VPN hizmeti olmuş oldu.

Bu gelen yeni güncellemeyle beraber Google One VPN artık Pixel 7 ile Pixel 7 Pro’da ek ücret ödemeden kullanılabilir olmakta. Bunun öncesinde şirket Google One abonelerine sunmuş olduğu hizmet bundan böyle artık Pixel 7 ile Pixel 7 Pro kullanan kişiler için de kullanabilir olmakta. Kullanıcılar böylelikle internette daha rahat gezinebilecekler.

QPR1 güncellemesiyle yaklaşık olarak 500 MB boyutunda. Bu neden ile güncelleme biraz zaman alabilir, fakat işlem tamamlandıktan hemen sonra yeniden başlatılma için geçmiş olan süre dışında telefonlar her zaman kullanılabilir olacak. Güncellemeyi kontrol etmek için Ayarlar > Sistem > Sistem Güncelleme kısmından göz atabilmektesiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat