Teknoloji

FIFA 22 Kısa Süreliğine Ücretsiz Hale Geliyor! 800 TL’lik Oyun Bedava!

Dünya genelinde futbol severlerin hayranlıkla oynadığı FIFA 22, PlayStation ile kısa süreliğine ücretsiz hale geliyor.

PlayStation Plus ile PlayStation Now hizmeti ile bir araya gelerek, tekrar PlayStation Plus adıyla tek çatı altında birleştirme hazırlıklarını yaparken diğer yandan da kullanıcılarına ayrıcalık tanımayı sürdürüyor. Kısa süreliğine ücretsiz oyunlar sunmuş olan bu hizmet, yeni bilgiye göre Mayıs ayı için önemli hazırlıklar düzenliyor.

FIFA 22, 3 Mayıs-7 Haziran tarihleri ​​arasında PS Plus’da ücretsiz hale geliyor

Sızıntılar arasında bilgileri ile ün kazanan Billbil-Kun isimli kaynak, PlayStation Plus hizmetine Mayıs ayında önemli oyunları ücretsiz olarak sunacak olduğunu belirtti. Sony’nin Mayıs PS Plus ücretsiz oyun serisini önümüzdeki haftalarda onaylaması beklentiler arasında yer alıyor. Bunun ile beraber aralarında FIFA 22’nin de bulunmuş olduğu üç oyun kısa süreliğine ücretsiz hale geliyor.

PlayStation Plus hizmetinde FIFA 22, Tribes of Midgar ile Curse of the Dead Gods oyunları 3 Mayıs ve 7 Haziran tarihleri arasında ücretsiz hale geliyor. Eğer liste belirtilmiş olduğu gibi olursa FIFA oyun serisi, Sony için de bir ilk olacak. Oyunların ücretsiz oynanabilecek olduğu konsollar da şu şekilde verildi;

  • FIFA 22 PS5 ve PS4 için,
  • Curse of the Dead Gods sadece PS4 için,
  • Tribes of Midgard PS5 ve PS4 için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat