Ekonomi

Emekli, Memura ve İşçinin Maaşına Zam Geliyor!!!

Son dakika haberi: Türkiye’deki 14 milyonu aşan emekli ve 4 milyonu aşkın memurun öncelikle gündeminde temmuz  maaş artışı var. Temmuz zamlarıyla alakalı daha önce yapılan açıklamalarda yeni zamlar yapılabileceği kaydedilirken, güzel haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi. Bakan Bilgin’in açıklaması ile milyonlara ek artış göründü. Emekli, memur ve işçileri yüzünü güldürecek müjdenin Temmuz’da verileceği kaydedildi. Peki emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Maaşlar hangi seviyeye gelecek? İşte son dakika haberinin özeti!

Son dakika haberi… Emekli ve memur artış için gün sayımı başladı. Emekli ve memurlar ‘Temmuz maaş zamları ne kadar olacak’ sorusunun yanıtınu düşünüyor durumda. Temmuz artışları ile ilgili ipuçları ise enflasyon tahminiyle ilişkin verilerle geliyor. Bilindiği üzere; Emekli ve memura temmuz zammı yılın başındaki 6 ayında enflasyon oranları baz alınarak yapılıyor. İşte temmuz zammı ile ilgili öne çıkan gelişmeler.

Zam Ne Zaman Yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Emeklilerimizi, kamu personelini, işçilerimizi mutlu edecek müjdeyi Temmuz’da vereceğiz” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat