Teknoloji

Elon Musk, suikast riskinin ‘oldukça önemli’ olduğunu söyledi!

Twitter patronu Elon Musk, suikast riskinin oldukça önemli olduğunu ve kesinlikle herhangi bir açık hava araba geçit töreni yapmayacağını söyledi.

Elon Musk, bunu Twitter Spaces’ta iki saatlik bir sohbet sırasında söyledi. “Açıkçası başıma kötü bir şey gelme veya vurulma riski oldukça önemli. Kesinlikle açık hava arabalı geçit töreni yapmayacağım.”

Devamında Musk bir kez daha ifade özgürlüğü ve bunun önemi hakkında konuştu ve nihai olarak istediğimizin kimsenin baskı altına alınmaması olduğunu ekledi.

Bu arada Musk, bu günlerde kendisine “yarı Çinli, genetik melez” diyen Hollywood ünlüsü Kanye West’in ağır eleştirileriyle karşı karşıya. Bu, Twitter’ın West’in hesabını askıya almasından sonra geldi.

Kanye West’e yanıt veren Elon Musk, bunu bir iltifat olarak aldığını söyledi.

Başka bir gelişmede Musk, teknoloji devi Apple’ın mikro blog platformunda reklam vermeye “tamamen yeniden başladığını” söyledi.

Bloomberg’e göre, iki saatlik bir Twitter Spaces sırasında Musk, Apple’ın Twitter’ın en büyük reklamvereni olduğundan da bahsetti, MacRumors’u bildirdi. Teknoloji devinin, mikro blog platformunda reklam vermek için yılda 100 milyon dolardan fazla harcadığı bildiriliyor.

Bu arada Musk, 18 Kasım’daki App Store kesintisini “İnternette gizli yüzde 30 vergi” olarak nitelendirerek eleştirmişti.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat