Ekonomi

Bu Gece Akaryakıta Çifte İndirim!!! Fiyatlar Çok Düşecek Bu Gece!!!

Son dakika!!! Benzine büyük indirim. İşte benzine gelen indirimin detayları...

Yazıyor… yazıyor… Benzin fiyatlarına son 2 haftada 8. kez düzenlendi. Bu gece yarısından sonra bütün akaryakıtlara ucuzlama geldi. Motorinin litre fiyatı 1.90 kuruş benzinin litre fiyatı 2.15 kuruş düştü
Petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Akaryakıt fiyatları son 2 hafta içinde 8. kez değişti.
Petrol fiyatları ve dolar kurundaki oynamalara bağlı olan akaryakıt fiyatlarındaki oynamalar halen sürüyor. Akaryakıt son zamanlarda çok değişime uğradı. Müşteriler neler yapacağını bilemiyor.

AKARYAKITA ÇİFT KEZ İNDİRİM
Bu sefer hem benzine hem motorinde düşüş oldu. Bu gece yarısından sonra akaryakıtın fiyatları düşecek. Benzinin litre fiyatı 2.15, motorinin litre fiyatı 1.60 kuruş düşüş oldu. Müşterilerin hepsi şaşkınlıkla ağızları kulaklarına geldi.

FİYATLAR BUKALEMUNDAN DAHA HIZLI RENK DEĞİŞTİRİYOR!!!
23 Kasım’dan sonra benzine 1 lira 16 kuruş ucuzlama, 24 Kasım’da benzine 55 kuruş zam, motorine 95 kuruş ucuzlama, 25 Kasım tarihinde benzine 45 kuruş ucuzlama, 29 Kasım tarihinde motorine 82 kuruş ucuzlama, 30 Kasım tarihinde motorine 58 kuruş ucuzlama, 3 Aralık tarihinde motorine 1 lira 16 kuruş zam, 6 Aralık tarihinde ise motorine 66 kuruş ucuzlama gelmişti.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL DÜZENLENİYOR?

Türkiye’de benzin ve motorin fiyatları düzenlenirken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz Rafineri Fiyatı düzenlenirken ise, Akdeniz-İtalyan firmalarında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli oranlı bir ücret değişim sırasında gümrüksüz rafineri yüksek paralara satış imkanı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat