EkonomiMobil

Benzine İndirim Uygulandı!!! Yapılan EPDK Zammı Benzine Yaradı!!!

Rusya ile Ukrayna arasındaki gelişmelerden kötü etkilenen petrol fiyatları Türkiye’de akaryakıt fiyatlarında yüksek artışlara neden oldu. Bundan dolayı halk akaryakıt veya otogaz alımı için yeni kampanyalar bulmaya çalıştı.Bu kampanyalar ise tüketicinin işine yarıyor. Başlatılan kampanya içerisinde Maximum kartı olanlar Aytemiz Petrollerinden harcadıkça kazanacağı belirtildi. Ne kadar harcanır ise o kadar indirim yapılacaktı.

BENZİN ALIMINA 50 TL İNDİRİM!!!

1 Nisan- 15 Mayıs 2022 günleri arasında Aytemiz İstasyonlarından Maximum kredi kartınız ile tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri 4. benzin alışverişinize 40 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yaptığınızda toplam 50 TL MaxiPuan hediye edileceği söylenirken kazanılan bu puanlar bir sonraki alımda kullanılarak toplam miktar üzerinden 50 TL indirim yapılacağı söylendi.

BU KAMPANYA NASIL KAZANILACAK?

Kampanyaya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak beleş olarak katılabileceğiniz söylenen duyuruda 50 TL MaxiPuan sadece yakıt alımının en az birinin Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması durumunda kazanılacağı söylendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat