Teknoloji

Apple’ın VR kulaklığı, yazılım sorunları nedeniyle başka bir gecikmeyle karşı karşıya!

Daha önceki raporlar, Apple’ın ilk VR kulaklığı olan Reality Pro’yu 2023’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürebileceğini öne sürüyordu. yazılım optimizasyonu. Bloomberg’den başka bir rapor, Apple Reality Pro’nun realityOS tarafından değil, xrOS tarafından destekleneceğini ima etti. Apple’ın bu değişikliği dahili olarak yaptığı, “XR”nin genişletilmiş gerçeklik anlamına geldiği öne sürülüyor.

Kuo, Apple’ın 2023’ün ikinci yarısında gerçekleşeceği söylenen ürünün toplu sevkiyatını geciktiren xrOS’taki hataları gidermeye devam ettiğini iddia ediyor. ürünün piyasada bulunabilirliğini etkilemek.

Kuo, bir dizi tweet’te, “2023’teki Apple MR kulaklık sevkiyatı tahmini muhtemelen 500 bin birimden az olacak, bu da 800 bin ila 1.200 bin birimlik pazar konsensüsünden daha düşük.” Ocak 2023’te gerçekleşmesi beklenen medya etkinliğinin de ertelenip ertelenmeyeceğinin henüz bilinmediğini sözlerine ekledi.

Aşağıdaki tweet’lerine göz atın

Apple bunu epeyce ürünle yaptı, burada cihaz birkaç haftalık duyurudan sonra satışa çıktı. Bununla birlikte Kuo, Apple’ın Reality Pro VR başlığını Ocak 2023’te duyurmayabileceğine de inanıyor; bu, ürünün toplu sevkiyatında bir gecikme olduğu için çok erken olduğu söyleniyor.

Tıpkı AirPods Max gibi, Reality Pro kulaklığın da niş bir ürün olduğu söyleniyor ve şirketin 2023’te aynı üründen yaklaşık 500.000 adet satması bekleniyor. Bu, hem artırılmış gerçekliği (AR) hem de birkaç rapora göre sanal gerçeklik (AR).

Apple, önceki raporların da belirttiği gibi, deneyimlerin birçoğunun işe yaraması için muhtemelen bunu bir dizi güçlü sensörle donatacak. Kuo daha önce, kulaklığın gelişmiş el hareketi algılama ve hareketlerin daha doğru bir şekilde yakalanmasına ve nesne algılamaya izin verecek dört set 3D sensör içereceğini belirtmişti.

Apple kulaklığı ayrıca Bloomberg’in daha önce bildirdiği gibi ağır bir fiyat etiketi ile gelecek. 2000 dolardan başlaması bekleniyor, ancak erken aşamalarda geliştiricilerle sınırlı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat