Teknoloji

Apple Yeni 2022 Tasarım MacBook Air Fiyatında İnanılmaz Fiyat! MacBook Air 2022 Tasarımı Paylaşıldı!

Apple`ın yeni nesil MacBook Air modelleri gün geçtikçe yaklaşıyor. MacBook Air fiyatı ve özellikleriyle tasarımını da gösterdi.

Apple`ın yeni nesil MacBook`ları gün geçtikte yaklaşıyor. Şimdilerde ise ortaya çıkmış olan yeni sızıntılar ile fiyat ve şimdiye kadar ki en ucuz MacBook olacak olan MacBook Air 2022`nin tasarımının nasıl olacak olduğu bizlere gösterildi.

Söylentilere bakacak olursak MacBook Air 2022 hem tasarımıyla hem teknik özellikleriyle tam bir revizyon alacak gibi gözüküyor. Bu sene sonlarına doğru piyasaya sürülecek olduğu konuşulan MacBook Air 2022`nin ortaya çıkan render`ına ve bilinen özelliklerine bir bakalım.

Apple`ın daha öncesinde konik tasarımının yanı sıra, MacBook Air 2022, bazı MacBook Pro modelleri ile de uyumluluk gösterecek bir tasarımıyla konik tasarımı geride bırakacak. Buna ek Apple`ın, Pro modellerine ve 24 inç iMac`e ait bazı tasarım özelliklerini de dahil etmeyi hedefleyen MacBook Air, bir kaç takım heyecan verici renklerle satışa sunulacak. MacBook Air 2022`de 13.6 inç retina ekran ile beraber bir mini LED ekrana yer verecek olduğu iddialar arasında yer alıyor.

MacBook Pro`da bulunan benzer şekilde tekrardan tasarlanmış bir klavyenin bulunacak olduğunu ifade edilen MacBook Air 2022`de, Pro`dan farklı bir şekilde her harfin altında boşluk bulunan tamamen beyaz bir klavye olacak olduğu biliniyor. MacBook Air 2022`nin mevcut M1 çipinin bir yükseltmesi olacak yeni Apple M2 çipiyle desteklenecek olduğu söyleniyor.

İddialara göre USB Type-C ve bir de Thunderbolt bağlantı noktası bulunduğu iddia edilmekte olan MacBook Air 2022`ye dair henüz HDMI ve SD kart yuvalarının varlığını doğrulamış herhangi bir bilgiyse bulunmamakta. 16 GB bellek ve 2 TB`a kadar depolama versiyonları olacak cihazda pil ömrününse 20 saat olacak olduğu bildiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat