Mobil

OPPO Reno 7 ile Reno 7 Pro Raflarda Yerini Aldı! Fiyatları Duyuruldu!

Oppo Reno 7 ve Reno 7 Pro küresel çapta satışa sunulmaya hazırlanıyor. Bu telefonların bir sonraki durağı ile fiyatları resmi olarak duyuruldu.

OPPO geçmiş olduğumuz günlerde gerçekleştirmiş olduğu bir paylaşım ile beraber 4 Şubat tarihinde Hindistan`da OPPO Reno 7 serisinin raflarda yerini alacak olduğu onaylandı. Şirket Hindistan`da gerçekleştirecek olduğu etkinlik ile beraber OPPO Reno 7 ile Reno 7 Pro olmak üzere iki model tanıtılması beklentiler arasında yer alıyor. Resmi bir duyuruya kısa süre kala telefonların Çin hariç nasıl fiyatlandırılacak olduğunu öğreniyoruz.

Güvenilir bir kaynağa göre OPPO Reno 7`nin 8GB RAM + 256GB seçeneği ülkede 29.999 Rs / 400 $, Reno 7 Pro`nun 12GB RAM + 256GB seçeneği ise 39.999 Rs / 535 $ fiyatlarından raflarda yerini alacak. Özellik ile Reno 7`deki fiyat rekabetçi gözüküyor. Ancak bunların resmi bir fiyat olmadığını bir kez daha söyleyelim.

Bunun yanı sıra Hindistan`da satılacak olan Reno 7 Çin`deki Reno 7 SE`nin olacak olduğu söyleniyor. OPPO Reno 7 SE`nin işlemci tarafında Mediatek Dimensity 900 yer almışken arka kısmında ise 48 megapiksel üçlü kameraya yer veriyor. Ancak Reno 7 SE modelinde daha yavaş bir yani 33 watt hızlı şarj desteği gözüküyor.

Reno 7 serisi Türkiye`ye ne zaman giriş sağlayacak henüz net bir şekilde bilinmiyor. Telefonlar önce Avrupa`da sonra ülkemizde göreceğimiz için uzun süre daha beklememiz gerekmiş olduğunu söyleyebiliriz. Hem OPPO Reno 6`nın aralık başında Türkiye`de satışa sunulacak olduğunun altını bir kez daha çizelim. Reno 7 veya serideki diğer başka bir telefonun yaz dönemlerinden önce ülkemizde satışa sunulacak olduğu ihtimali yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat