Mobil

Samsung Galaxy A13 4G Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Samsung Galaxy A13 4G modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. 4G modeli bunun yanı sıra Türkiye`ye resmen geldi diyebiliriz.

Samsung geçmiş olduğumuz bir kaç günde Galaxy A13 5G modelini Amerika`da en ucuz 5G telefon olduğunu açıkladı. Bu telefon en kısa sürede resmiyet kazanacak ve 4G versiyon seçeneği ile de gelecek. Galaxy A13 5G işlemci birimi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Geekbench verilerine bakılacak olursa Galaxy A13 4G modelinde sekiz çekirdekli Exynos 850 işlemci birimi yer alıyor. Kriter testi verilerine de bir göz gezdirecek olursak bu telefonda 3G RAM gözüküyor, fakat başka bellek çeşitleri de olabilir.

Samsung Galaxy A12 modelinde başta MediaTek Helio P35 yonga setine yer verdi. Fakat devam etmekte olan küresel yarı iletken sıkıntısı nedeninden ötürü Samsung, bazı yerlerde telefonu bu defa Exynos 850 çipiyle telefonu tekrardan satışa çıkardı. Devam modeli olmakta olan Galaxy A13 görünüşe göre aynı işlemci ile yoluna devam edecek. Bunun devamında Galaxy A13, performans durumundan önceki modele kıyasla yükseltme sunmayacak. Sevindiren gelişmeyse Galaxy A13 4G`nin Android 12 sürümüyle çıkış yapması olacak.

Samsung, bellek ile işlemci harici Galaxy A13 4G ve 5G versiyonları benzer özellikler sergileyecek. Bu telefonda ekran 6.5 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğünde ve LCD tabanlı gözüküyor. 15 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğüne sahip bir pil taşıyacak olan bu telefonun arkasında üçü kamera paketi ise 50 megapiksel ana, 2 megapiksel makro ile 2 megapiksel derinlik kameraları yer alacak. Telefonun fiyatının ise 199 dolar bandında olacak olduğu söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat