Mobil

Realme GT 2 Pro Beklentileri İle Herkesi Sabırsızlandırıyor! Realme GT 2 Pro İçin Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Netlik Kazandı!

Realme GT 2 Pro`nun tanıtım tarihi resmi olarak duyuruldu. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç almakta olan telefon beklentileri yüksek tutuyor.

Çin`deki teknoloji devleri markaları, Snapdragon 8 Gen 1 destekli ilk amiral gemisini piyasaya sunmak için birbirleri ile rekabet içerisindeler. Motorola`nın 9 Aralık tarihinde yeni SD8G1 çipine sahip MOTO Edge X30`u duyurması beklenmekte. Xiaomi`nin de ayrıca Qualcomm`un en son amiral gemisi tarafından desteklenmekte olan Xiaomi 12 serisi amiral gemisi telefonlarını bu ay içerisinde duyurması söz konusu. Yakın zamanda Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili akıllı telefon duyuracak olduğunu açıklamış olan markalardan biriside realme oldu. Şirket şimdi telefon için tarih veriyor. İsimlendirme beklenmiş olduğu üzere Realme GT 2 Pro olacak.

Realme telefonunu 9 Aralık tarihinde duyuracak. Bilmiş olduğumuz üzere Motorola da 9 Aralık tarihinde duyuracak. Hangisinin saat, dakika, saniye farkı ile daha önce tanıtılacak olduğu henüz bilinmiyor. Bunun yanı sıra Motorola, Moto Edge X30`u 15 Aralık tarihi itibari ile piyasaya sunacak. Bakalım realme bu noktada kullanıcıları ne zamana kadar bekletecek. Realme GT2 Pro`nun özellikleri ile tasarım detaylarına bakacak olursak.

Realme GT 2 Pro`da 6.51 inç büyüklüğüne sahip Full HD+ çözünürlüğünde ve 120 Hz tarama hızına sahip AMOLED ekrana yer veriliyor. Ekran aynı anda parmak izi tarayıcısına da yer verecek. Kutudan Android 12 tabanlı Realme UI 3.0 kullanıcı arayüzü ile çıkacak bu telefonun pili 5.000 mAh büyüklüğünde ve 125 watt hızlı şarj desteği ile sunulacak.

Realme GT 2 Pro, Snapdragon 8 gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonun bellek birimi 12GB LPDDR5 RAM ile 256 GB UFS 3.1 dahili depolamaya sahip. GT 2 Pro`nun ön kamerası 32 megapiksel çözünürlüğünde yer alacak. Arka kısmında ise OIS destekli 50 megapiksel Sony IMX766 sensör, 5 megapiksel derinlik/makro ile 8 megapiksel ultra geniş açılı kameralar yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat