Teknoloji

Logitech G PRO X SUPERLIGHT Türkiye`de Bomba Fiyata Satışa Sunuldu!

Logitech`in 62 gram en hafif oyuncu faresine sahip Logitech G PRO X SUPERLIGHT modeli Ülkemizde satışa sunuldu.

Logitech, bilgisayar oyuncularına yönelik üst düzey kablosuz ve hafif mouse modelini Ülkemizde satışa sunuldu. Logitech G Pro X SUPERLIGHT, e-sporcular oyuncularına hitap etmekte. 1350 TL fiyat etiketi ile dijital ve fiziksel mağazalarda vatandaşlar ile karşılaşıyor. Ayrıca beyaz ve siyah renk seçeneğine yer veriyor.

Logitech G PRO X SUPERLIGHT, oyunculara yönelik geliştirilmiş 2.4 GHz LIGHTSPEED kablosuz bağlantı özelliğiyle HERO 25K sensörüyle sunuluyor. Logitech`in ifadesine bakacak olursak sensörün tarama algoritması güncellenmiş ve bu sayede hızlanma, filtreleme yada yumuşatma olmadan tüm DPI seviyelerinde hassas kontrol sağlıyor. Mousei 100 DPI`dan 25600 DPI`a kadar hassasiyet oranına yer veriyor.

Logitech G PRO X SUPERLOGHT, yaklaşık olarak 62 gram ağırlıkta. Ayrıca Logitech`in bu zamana kadar en hafif kablosuz oyuncu faresi unvanını taşıyor. G PRO Wireless modeline kıyasla %26 daha hafif. Pil yerine hafif bir batarya kullanmış ve bu seviyeye gelmiş. Küçük boyutlardaki bataryaya aldırmadan sürekli hareket halinde 70 saat kullanım deneyimi sunuyor. Tek şarjıyla günlerce kullanmak isteyenler için üzülerek söylemek gerekirse uygun değil. Üstündeki Micrü-USB girişinden şarj edilmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Reklamı Kapat